Image

Zamjena ulja za Vaše ljubimce!

Liqui Moly koji ulijevaju život u vaše vozilo...

Ulje koje se može koristiti tijekom cijele godine za benzinske i diesel motore. Posebno pogodno za situacije u kojima dolazi do dužih razdoblja između izmjene ulja, te za ekstremne uvjete rada motora. Ulje koje štedi energiju i umanjuje potrošnju goriva. Štiti od trošenja ili habanja motora, održava motor čistim i sprječava stvaranje crnog taloga. Trenutačno podmazivanje prilikom hladnog paljenja. Pridonosi pouzdanom podmazivanju i sprječava trošenje ili habanje vratila. Testiran na katalizatorima i turbopunjačima. Sprječava formiranje hladnog i vrućeg taloga.
Image
“Nagrada za najbolje ulje već 3 godine u nizu!”

Metatrack - satelitsko praćenje vozila

Metatrack - satelitsko praćenje vozila

Inteligentan sistem satelitskog praćenja i upravljanja voznim parkom koji direktno utiče na povećanje učinkovitosti i smanjenju troškova. Služeći se najnovijim dostignućima u GSM i GPS tehnologijama Metatrak – GPS omogućava da su vozila uvijek vidljiva pružajući Vam kontrolu, nadzor i bolju logistiku svojih resursa. Svrha Metatrak – GPS je da pruži korisnu informaciju kroz sistem fleet managementa koji je prilagođen korisniku i jednostavan za korištenje.
Korisnik u svakom trenutku sa bilo kojeg računara ili mobilnog telefona može pogledati:
 • Trenutnu poziciju vozila zatim njegovu brzinu i smijer kretanja
 • Pregled kretanja vozila u određenom vremenskom razdoblju sa detaljnim izveštajima o kretanju i stajanju
 • Sva mjesta kretanja i vremensko zadržavanje vozila
 • Očitanje pređenog puta (km) i radnih sati u određenom vremenskom razdoblju
 • Najveću brzinu koje je vozilo postiglo u određenom razdoblju
 • Izvještaje o obilasku obilježenih interesnih tačaka u zadatom interval
 • Izvještaj i upozorenja kretanja van zadanog radijusa rute kretanja
 • Izvještaj potrošnje goriva
 • Izvještaj i upozorenja neovlaštenog korištenja ili korištenja van radnog vremena
 • Pregled termina registracije, osiguranja, servisa i ostalih detalja vezanih uz svako pojedino vozilo i mogućnost automatskog upozorenja o nadolazećim terminima za sva vozila
 • Može primati upozorenje e-mailom ili SMS porukom ukoliko vozila izađe van zadanog radijusa kretanja, pređe određenu brzinu, kreće se u zabranjenoj zoni, itd.
 • Uređaj je ugrađen potpuno neprimjetno i mjenja enterijer vozila
 • Besplatna obuka za rukovanje uređajem.

Servis i punjenje klime

Sa novim savremenim aparatima META SYSTEM vrši i održavanje klima u smislu dijagnostike, dopune i dezinfekcije. Klima uređaj u vašem automobilu zahtijeva redovno održavanje kao i svaki drugi dio automobila. Prije polaska na godišnji odmor, i po pravilu na duži put, obavezno izvršite kontrolu rashladnog sistema. Da li znate da klimu treba koristiti i u zimskom periodu? Neprijatan miris iz klime znači da je potrebno dezinfikovati sistem. Kombinacija cigareta + upaljena klima i recirkulacija nije poželjna. U tom slučaju se nikotin zalijepi za vlažan isparivač klime pa slijedeći put kad upalite klimu možete osjetiti neugodan miris. Najjeftinije u gradu!

Servis i punjenje klime

Image

Parking senzori

Image

Parking senzori

META SYSTEM parking senzori su prvi izbor pri izbjegavanju nezgoda koje se obično događaju kada izvršavamo neki manevar dok vozimo svoj automobil. Smanjenje manevara za jedno parkiranje, smanjenje materijalne štete i sigurnost osoba koje se nalaze u neposrednoj blizini vozila su samo neke od prednosti koje nude. Parking senzori signaliziraju prepreke i prisutnost osoba čak i kada se nalaze van vidnog polja vozača. Parking senzori su idealan izbor za dostavna i teretna vozila. Svi META SYSTEM parking senzori imaju mogućnost lakiranja u boju vozila.

Iz naše ponude izdvajamo :

Metasystem activepark 4-14
Senzori za vožnju unazad s 4 senzora za ugradnju na stražnji branik sa zvučnom signalizacijom preko buzzera. Ovi parking senzori imaju brojne funkcije kao što su mute signal za radio, memoriranje prepreka i automatsko isključivanje u prisustvu auto prikolice. Osjetljivost centralnih i vanjskih senzora je moguće podešavati posebno te se time omogućuje maksimalna kompatibilnost za svako vozilo. Ove parking senzore moguće je koristiti za parkiranje naprijed uz dodatak KIT AKTIV PARK 4.

Ostali dodaci

 • MetaSystem KIT ActivePark4 – tipkalo za aktiviranje prednjih senzora
 • KIT ActivePark4 omogućuje korištenje ActivePark4 parkirnih senzora za parkiranje naprijed
 • MetaSystem Display ActivePark4 – svjetleći display sa zvučnom signalizacijom
 • Display ActivePark4 nudi dodatan komfor, te omogućuje točno određivanje udaljenosti vizualno, uz zvučnu signalizaciju.
 • MetaSystem Display ActivePark4/14 – svjetleći display sa zvučnom signalizacijom
 • Display ActivePark4/14 nudi dodatan komfor, te omogućuje točno određivanje udaljenosti vizualno, uz zvučnu signalizaciju. Za ActivePark 4/14 sa 14mm promjerom senzora.
Image

Led svjetla

LED svjetla prikladna su za sve automobile s klasičnim farovima. Većina proizvođača ugrađuje LED svjetla samo na kratka svjetla. Ako želite imati BI LED svjetla trebate dodatni kit za dugo svjelo. Danas gotovo svi proizvođači automobila nude xenon ili LED svjetla kao standard ili opciju, ali uz puno veću cijenu.

U našoj ponudi možete naći LED svjetla za čitavu H seriju (H1, H4, H7, ...) kao i LED svjetla za maglenke.
Image
Diodno svjetlo se pali instantno, što znači da pri uključivanju svjetala dolazi do stopostotne snage za manje od jedne stotinke sekunde. Dakle, ovdje nema niti one poznate zadrške pri paljenju kao kod halogena i pogotovo ksenona. Jamstvo na ovakva diodna svjetla, inače, traje 18 mjeseci, a jedan od razloga za to je i da su čipovi na čijem su radu oni temeljeni proizvod Phillipsa.

Snaga im je ograničena na 24 watta budući da one jače moraju imati nivelaciju i pranje farova, a prednost im je i to da se ne pregrijavaju te s temperaturom od 80 stupnjeva Celzijusa nema bojazni od spaljivanja reflektora. Pored toga ova svjetla su i “pametna” pa u slučaju da iz nekog razloga ipak dođe do pregrijavanja, ovakva svjetla automatski spuštaju svoj intenzitet rada, zahvaljujući čemu se i njihova temperatura znatno smanjuje i to gotovo trenutno.

S druge strane, klasična halogena sijalica može se zagrijati do 350 stepeni, pri čemu je oštećenje reflektora, pa i samog stakla, praktički neizbježno. Jedina “mana” pritom, uvjetno rečeno, je da “ledice” zimi ne otapaju led s farova, no treba napomenuti i da ove dvije zajedno troše manje od jedne halogene sijalice: primjerice kod HB4 je to u originalu 62 wata, a kod H7 oko 55 wati.

U ponudi danas Erfolg LED, inače, ima svjetla za praktično sve vrste automobila, uključujući ne samo one s reflektorima, nego i one s lećom i aktivnim hlađenjem.

LED svjetla
Temperatura koju proizvodi do 50 stupnjeva Celzijevih, potrošnja: 24W.

Prednosti
Uvjerljivo najbolja vidljivost u odnosu na ostala standardna svjetla, znatno jeftinija investicija u odnosu na originalna LED svjetla.

Centralno zaključavanje

centralno__539x397.jpg

Centralno zaključavanje

Takođe vršimo ugradnju originalnog META SYSTEM set-a za centralno zaključavanje automobila M325.

Ovaj set sadrži: 2 rolling-code daljinska upravljača, komfort opciju za automatsko zatvaranje prozora, otvaranje gepeka sa daljinskim upravljačem i signalizirajuću LED diodu za programiranje.